ALARMA WIRELESS PGST PG-100 GSM CU APP

ALARMA WIRELESS PGST PG-100 GSM CU APP

 

Un sistem de alarma wireless este mai mult decat necesar si trebuie sa fie absolut indispensabil oricarui tip de locuinta. Casa sau bloc, centru sau periferie, la tara sau la oras, un kit antiefractie trebuie instalat oriunde, indiferent de spatiu. Cu siguranta ati observat ca spargerile se dau de catre hoti cu fata acoperita, asa ca un sistem de supraveghere cu camere video nu poate inregistra prea multe dovezi si nu descurajeaza sufiecient de mult infractorii. Pe zi ce trece tot mai multe locuinte si spatii de birou sunt pradate de hoti.

 O alarma wireless vine in completarea sistemului de supraveghere cu camere video datorita faptului ca inglobeaza mai multi senzori care se pot instala in puncte strategice. Montati la ferestre sau usi, odata ce este detectata miscarea, acesti senzori vor trimite alarme. In acelasi timp va vor instiinta ca spatiul a fost incalcat de persoane rau intentionate. Foarte utila este atasarea unei alarme unui sistem antiefractie. Aceasta emite sunete atat de puternice, va intimida hotii si va atrage atentia tuturor trecatorilor si a vecinilor. Astfel hotii vor fi alungati si pericolele vor disparea.

Caracteristici alarma wireless PGST PG-100

Alarma wireless GSM PG-100 este una inteligenta si adopta tehnologia de procesare a semnalului digital. Nu va faceti griji cu privire la instalare, totul se realizeaza usor, chiar si de catre persoanele atehnice. Mai mult decat atat, fiind un echipament wireless nu mai este necesar sa va complicati cu cablurile pentru a o conecta. Astfel intreaga locuinta va respira.  

Alarmele wireless PGST PG-1OO au integrat un slot dedicat in care va trebui sa introduceti o cartela SIM cu credit. Astfel vi se ofera posibilitatea de a controla de la distanta sistemul de alarma. Il consideram un sistem de alarma GSM inteligent si datorita faptului ca il putem cntrola prin intermediul aplicatiei pentru telefonul mobil Android si iOS.

Alarma wireless PGST PG-100 dispune de afisaj LCD si usporta pana la 99 zone wireless si 8 zone cablate. Astfel intreaga locuinta va fi monitorizata si veti elimina toate vulnerabilitatile spatiului. Mai mult decat atat, poate memora pana la 10 telecomenzi si 50 de taguri RFID care pot fi denumite.

Alarma wireless PGST PG-1OO  dispune de tastatura tactila digitala, afisaj LCD matrix, navigare in meniu. Permite memorarea a 6 numere de telefon pentru alarma si a 4 numere pentru SMS si suporta memorare mesaj de 10 secunde. Mai mult decat atat, memoreaza un istoric de 40 evenimente referitoare la alarma sau alte operatiuni efectuate. Alt aspect important este faptul ca aceste alarma wireless PGST PG-1OO are incorporat transmitator pentru conectarea sirenei wireless.

Magazinul online 1CCTV.ro este sursa de incredere pentru achizitia oricarui sistem de alarma dorit.

Vezi produsul

Summary
Review Date
Reviewed Item
ALARMA WIRELESS PGST PG-100 GSM CU APP
Author Rating
51star1star1star1star1star
Share this Post