ALARMA WIRELESS PGST PG-103 3G

ALARMA WIRELESS PGST PG-103 3G

 

Un sistem de alarma cu adevarat usor de operat si eficient este unul wireless. Trebuie sa va intrebati totusi, ce solutii exista atunci cand in locatia unde dorim sa montam un sistem de alarma operatorii de televiziune prin cablu nu furnizeaza servicii in zona. Situatii de acest gen se ivesc adesea in localitatile izolate, departe de orase sau in zonele de munte. Motivul este reprezentat de lipsa unei infrastructuri si distanta foarte mare care duc la astfel de imprejurari, unde internetul nu isi gaseste locul.

Bineinteles ca solutii exista pentru remedierea acestor probleme. Pentru cei care nu beneficiaza de internet pentru ca locuiesc in zone retrase, indepartate sau pur si simplu pentru ca se afla intr-o zona fara semnal, solutia este un abonament prin 3G. Aceasta legatura 3G se recomanda pentru conectarea unui sistem de alarma si reprezinta o solutie solida si performanta.

Alarma wireless PGST PG-103 3G are un design minimalist si elegant in acelasi timp. Pentru ca are incorporat un ecran de 2.4 inch de tip TFT, cu interfata prietenoasa, se poate opera usor.  Ecranul afiseaza data si ceasul, dar si status-ul alarmei. Va aducem la cunostinta ca acest sistem de alarma va anunta prin 3G SMS si APEL telefonic despre tot ce misca in imobilul protejat. Cu un sistem de operare uCOS III cu design multitasking si operabilitate usoara, aceasta alarma se transforma intr-un adevarat gardian. Va descuraja hotii si va elimina orice pericol.

Functii si specificatii alarma wireless PGST PG-103 3G

Luati in calcul faptul ca alarma wireless PGST PG-103 3G are incorporat CPU pe 32-bit Cortex-M3. Mai mult decat atat, acest sistem va comunica eficient cu dumneavostra prin notificare prin aplicatie, SMS, monitorizare vocala. Toate acestea pentru o performanta stabila si de durata. Permite armare si dezarmare atat prin SMS cat si vocal. Vreti sa va extindeti? Totul este sub control pentru ca ofera siguranta fara limite prin instalarea a pana la 100 senzori wireless, carduri RFID si telecomenzi. Poate fi conectata chiar si o sirena exterioara.

Va mai aducem la cunostinta faptul ca alarmele wireless PGST PG-103 3G pot memora maximum 5 numere de telefon pe care va trimite notificari in caz de declansare a alarmei. In plus, ofera posibilitate de activare si dezactivare prin SMS si/sau apel sau programat. Operabilitatea usoara este oferita side aplicatia prin care se poate arma si dezarma, se pot seta parametri si configura accesoriile. In plus, se pot defini numeroase zone precum poarta, SOS, fereastra, balcon, si altele. Mai consideram alarma wireless PGST PG-103 3G ca fiind una inteligenta pentru ca stocheaza si reda inregistrarile zilnice si pe cele de alarma.

Magazinul online 1CCTV.ro este sursa de incredere pentru achizitia oricarui sistem de alarma dorit.

Vezi produsul

Summary
Review Date
Reviewed Item
ALARMA WIRELESS PGST PG-103 3G
Author Rating
51star1star1star1star1star
Share this Post