ALARMA WIRELESS CHUANGO G5W GSM 3G/SMS/RFID

ALARMA WIRELESS CHUANGO G5W GSM 3G/SMS/RFID

 

Unul dintre cele mai bune sisteme de alarma de pe piata este modelul G5W produs de Chuango. Nu numai utilizatorii sunt extrem de multumiti de functiile pe care le inglobeaza si calitatea acestei alarme, dar si cei cu studii in acest domeniu.  Tocmai de aceea a obtinut Premiul pentru cel mai bun sistem de alarma la renumitul targ de securitate IFSEC & FIREX in anul 2013. De atunci si pana in prezent, aceasta alarma wireless Chuango G5Weste ceruta de multe persoane si instalata in marea majoritate a locuintelor din tara. Deoarece este considerat un prototip al designului de inalta clasa si al puterii de functionare, cu siguranta acest sistem de alarma nu va dezamagi.

Aceasta alarma casa se poate mandri cu o tastatura tactila deosebit de eficienta Are un aspect minimalist, placut si usor de operat. Pentru a pune in functiune acest sistem, tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti o cartela SIM functionala, bineinteles cu credit.

In momentul in care sistemul detecteaza miscare sau orice tip de intruziune, va va notifica printr-un apel. Aceasta notificare poate fi data si prin intermediul unui mesaj text. In acelasi timp, sirena se va declansa numaidecat. Aceasta va suna atat de tare incat va atrage atentia trecatorilor sau a vecinilor. Cu siguranta va descuraja orice tentativa de infractiune.

Caracteristici alarma wireless Chuango G5W

Alarma wireless Chuango G5W este ideala pentru a spori securitatea locuintelor. In plus, ne protejeaza de atacurile infractorilor si ne avertizeaza cu privire la eventuale atacuri din exterior. Asadar, trebuie sa incepeti sa va puneti la punct aspectul securitatii la domiciliu odata cu achzitionarea preiatei alarme antiefractie G5W.  Comunicator GSM 3G pentru operare usoara

Sistemul suporta nu mai mult de 50 de senzori wireless, 50 de taguri RFID si 10 telecomenzi. In plus, poate stoca 5 numere de telefon si permite alocarea unui numar pentru apelare rapida. De asemena, suporta inchidere usa, inregistrare mesaj vocal, armare si dezarmare prin SMS sau apel telefoni, dupa cum doriti.

Un alt aspect foarte important de mentionat este comunicarea bidirectionala a acestei alarme wireless Chuango G5W Astfel, fara sa fiti supusi riscurilor, puteti vorbi cu persoanele aflate la usa. Dupa cum am mai spus, dorim sa mai subliniem faptul ca re incorporata sirena. In plus, beneficiaza de baterie litiu de back-up.

Luati in calcul faptul ca trimite alerte SMS la intreruperea alimentarii cu electricitate. Sms trimite si la revenirea curentului electric si in momentul in care bacteria trebuie schimbata. De asemenea, permite carduri, taguri RFID, precum si alte transpondere pasive de 125 kHz. Mai mentionam protectia tamper si faptul ca rezista la temperaturi cuprinse intre -10ºC si +55ºC.

Magazinul online 1CCTV.ro este sursa de incredere pentru achizitia oricarui sistem de alarma dorit.

Vezi produsul

Summary
Review Date
Reviewed Item
ALARMA WIRELESS CHUANGO G5W GSM 3G/SMS/RFID
Author Rating
51star1star1star1star1star
Share this Post