ALARMA WIRELESS PGST PG-500

ALARMA WIRELESS PGST PG-500

Instalarea unui sistem de alarma performant reprezinta cea mai buna solutie pe care o poate lua o persoana. Acestea se potrivesc nevoilor fiecaruia dintre noi si ajuta la monitorizarea punctelor principale precum uși, ferestre, spatii interioare si exterioare. Scopul este unul simplu, si anume protejarea celor dragi si in acelasi timp a bunurilor.
Marea majoritatea a proprietarilor de case sau apartamente cumpara alarme wireless doar dupa ce se confrunta cu situatii neplacute. Fie vecinii sau prietenii au fost victimele unor infractiuni, fie ei insisi. De cele mai multe ori, spargerile de locuinte se ivesc datorita tratarii nesuficient de serios a masurilor de securitate. Astfel, hotii gasesc intotdeauna o portita pentru a-si atinge scopul. Alarmele antiefractie sunt acele echipamente cel mai des utilizate pentru descurajarea rau intentionatilor. In acelasi timp ajuta in mod considerabil la prevenirea incercarilor de furt si reduc daunele.

Modelul de alarma wireless PGST PG-500 cu LCD si apelator GSM aduce beneficii multiple. Mentionam ca dispune de tehnologie wireless si cablat. Unul dintre cele mai importante aspecte demne de mentionat este faptul ca toate mesajele vocale si cele SMS sunt in limba romana. Mai specificam faptul ca are 8 zone cablate si 100 zone wireless, memoreaza ultimile 45 de evenimente si pana la 5 telecomenzi. Intr-o maniera foarte simpla primiti confirmare vocala pentru modificari in meniu si operare usoara, la indemana oricui. In plus, armarea si dezarmarea sistemului, dar si pornirea si oprirea sirenei se realizeaza foarte simplu prin apel sau sms catre centrala.

Alarma wireless PGST PG-500 protejeaza casa si familia

Pentru ca toate zonele sunt complet si independent programabile si partitionabile, aceasta alarma wireless PGST PG-500 va instiinta vocal zona in care a fost declansata alarma. Tot vocal veti fi instiintati care este tipul zonei care a fost declansate. La performanta acestei alarme wireless contribuie faptul ca inglobeaza intercom bidirectional. Astfel, puteti auzi ce se intampla in raza de actiune a centralei. Mai mentionam un alt aspect important si anume functia apelator. Cu ajutorul ei puteti apela numere de telefon prin simpla folosire a tastaturii centralei.

Faptul ca alarma wireless PGST PG-500 are incorporat modul fara fir se pot controla de la distanta: armarea si dezarmarea, monitorizarea, intercomul si oprirea sirenei. Mai mult decat atat, armarea si dezarmarea se realizeaza fara complicatii, prin simpla apasare a unui singur buton. Are un design simplu, placut si beneficiaza de ecran LCD si ceas incorporat. In cazul in care doriti sa va extindeti spatiul, suporta memorarea de telecomezi si senzori aditionali fara probleme. Odata instalata, detecteaza si semnalizeaza orice intruziune sau o stare de pericol.

Magazinul online 1CCTV.ro este sursa de incredere pentru achizitia oricarui sistem de alarma dorit.

Vezi produsul

Summary
Review Date
Reviewed Item
ALARMA WIRELESS PGST PG-500
Author Rating
51star1star1star1star1star
Share this Post