ALARMA WIRELESS CHUANGO H4 GSM

ALARMA WIRELESS CHUANGO H4 GSM

 

Alarma wireless Chuango H4 GSM are un design aparte, minimalist, care isi gaseste locul in orce locuinta. A fost proiectata de cei mai buni specialisti in domeniu  pentru ca utilizatorii sa se bucure de o casa inteligenta si sigura. Odata instalata, aceasta alarma antiefractie poate fi utilizata prin introducerea unei cartele SIM cu credit inclus, fie prin intermediul conexiunii de tip wireless.

Alarma wireless Chuango H4 GSM foarte simplu si usor poate fi controlat prin comenzile disponibile in aplicatia dedicata direct de pe telefonul mobil. Dupa ce a fost configurat, sistemul va transmite notificari text sau va apela numerele prestabilite imediat ce alarma este declansata. Nu dorim nimanui sa se confrunte cu situatii neplacute, dar odata ce se ivesc astfel de evenimente, alarma va trimite alarme instant si va va tine la curent cu toate informatiile.

Mai sus am mentionat faptul ca acest sistem  dealarma este unul inteligent. Acest fapt reiese nu numai din functiile si specificatiile de top. Cumparand aceasta alarma antiefractie veti putea foarte simplu sa controlati aparatura electrocasnica. Astel veti avea control permanent asupra intregii locuinte.

Caracteristici alarma wireless Chuango H4 GSM

Usile si ferestrele locuintelor sunt cele mai vulnerabile. Acestea reprezinta posibile locuri prin care infractorii pot patrunde in casa ddumneavoastra. Tocmai de aceea trebuie sa va protejati folosind o alarma wireless Chuango G4. Acest tip de alarma pentru usa si fereastra declanseaza un sunet puternic de 105 dB in momentul in care usa sau fereastra este deschisa.

Pentru ca vorbim despre o alarma care beneficiaza de tehnologie wireless, prin intermediul aplicatiei pentru smartphone puteti controla intregul sistem. Descarcati aplicatia H4 din App Store sau Google Play, instalati-o si astfel va puteti bucura de monitorizarea intregului perimetru. Alarma wireless Chuango G4 functioneaza la frecventa radio wireless 433MHz.

Daca doriti sa aveti parte de supraveghere in orice colt al casei sau daca ati hotarat sa extindeti spatiul monitorizat puteti adauga accesorii in plus. Aceasta alarma antiefractie suporta pana la 10 telecomenzi pentru confort maxim, 40 detectori si 20 de prize inteligente.

Alarma wireless Chuango G4 este de fapt un kit care contine mai multe componente. Este formata dintr-un sistem de alarma Cloud H4, doua telecomenzi wireless RC-80, un senzor wireless de usa/geam spart DWC-102. In pus, mai contine un senzor wireless de miscare imun la animale PIR-910 si o priza inteligenta H4-PW.  Alarmele wireless Chuango H4 GSM suporta 1 cont de administrator si pana la 5 conturi familiale. Mai subliniem inca o data faptul ca permite controlul de la distanta.

Magazinul online 1CCTV.ro este sursa de incredere pentru achizitia oricarui sistem de alarma dorit.

Vezi produsul

Summary
Review Date
Reviewed Item
ALARMA WIRELESS CHUANGO H4 GSM
Author Rating
51star1star1star1star1star
Share this Post