ALARMA WIRELESS WOLF-GUARD YL-007K5

ALARMA WIRELESS WOLF-GUARD YL-007K5

Modelul YL-007K5 produs de Wolf-Guard este o alarma wireless cu apelator pe linie telefonica fixa ce cuprinde o unitate centrala, un alimentator, doua telecomenzi, un senzor de miscare, un senzor de usa si un manual de utilizare pas cu pas. De asemenea cuprinde un transmitator pentru conectarea rapida a unei sirene wireless si permite adaugarea de senzori aditionali.

Fiabila si performanta, alarma casa poate fi achizitionata la un pret accesibil si se instaleaza cu un minim efort deoarece, beneficiind de tehnoilogia wireless, nu necesita cablare si deranj. Mentionam ca acest sistem alarma cuprinde 97 zone wireless si 2 zone cablate si o iesire de releu 12V. De asemenea alarma wireless WOLF-GUARD YL-007K5 memoreaza 6 numere de telefon la care raporteaza evenimentele.

Acest sistem de alarma produs de Wolf-Guard dispune de functie de intarziere la alarma atat la iesire, cat si la intrare, al carei timp poate fi ajustabil in functie de necesitati. De asemenea, alarma wireless WOLF-GUARD YL-007K5permite raportarea evenimentelor catre un dispecerat de monitorizare si permite control de la distanta direct de pe telefonul mobil pentru armare, dezarmare, monitorizare si comunicare.

 

Caracteristici alarma wirless WOLF-GUARD YL-007K5:

–        6 numere de telefon; apel cu mesaj vocal;

–        97 zone wireless si 2 zone cablate;

–        Iesire releu 12V;

–        Functie tamper;

–        Inregistrare mesaj vocal 10 secunde;

–        Functie de intarziere la alarma – atat la iesire, cat si la intrare; timpul de intarziere este ajustabil;

–        Salveaza pana la 30 de inregistrari de alarma;

–        Transmitator incorporat ce permite conectarea cu usurinta a sirenei wireless;

–        Control dintr-un singur buton: armare total, armare partiala, armare din telecomanda sau telefon;

–        Tipuri de alarma: SOS – de urgenta, fum, gaz, usa, hall, geam, balcon, periferica;

–        Inrolare usoara a senzorilor wireless aditionali;

–        Control de la distanta prin telefon pentru armare, dezarmare, monitorizare si comunicare;

–        Declansarea sirenei la alarma poate fi ajustat; apelurile ciclice efectuate in caz de alarma pot fi ajustate;

–        Incorporata baterie din litiu reincarcabila;

–        Compatibila cu contact ID: transmite informatii cu privire la alarma catre dispecerat.

 

Parametri tehnici alarma wirless WOLF-GUARD YL-007K5:

Alimentare: AC=110~240V±10%, DC=12V

Consum stand-by: <60mA

Consum in modul de alarma: <450mA

Frecventa wireless: 433MHz±0.5MHz

Sensibilitate wireless: 5mV/m

Senzori wireless: maximum 99

Temperatura de functionare: -10℃~+40℃

Umiditate: ≤90% (fara ceata)

 

Alarmele wireless Wolf-Guard YL-007K5 va asigura protectia de care aveti nevoie atat pentru familia, cat si pentru proprietatea si bunurile dvs. Wolf-Guard este un producator de alarme wireless pentru locuinta cu notorietate in Europa, prin calitatea produselor oferite, prin fiabilitate, dar si prin pretul accesibil.

Modelul prezentat beneficiaza de apelator pe linie telefonica fixa, astfel aveti nevoie de existenta unui telefon fix in locatia in care veti instala alarma. Cu ajutorul meniul in limba romana veti putea controla si configura alarma conform propriilor cerinte. 

ALARMA WIRELESS WOLF-GUARD YL-007K5

Senzorul wireless inclus in pachet poate fi folosit pentru supravegherea unui incaperi de dimensiuni medii, acesta avand un unghi de deschidere larg, de circa 110 grade. Este indicat ca senzorul wireless sa fie montat ferit de bataia directa a razelor solare sau de surse de caldura/vant directe pentru a evita producerea de alarme false. Senzorul de usa inclus in kit poate fi folosit atat la usa, cat si la geam, acesta fiind format din 2 elemente, una care se monteaza pe tocul usii si una care se monteaza direct pe usa. In momentul in care usa/geamul se deschide, prin decuplarea celor doua elemente, senzorul va transmite semnal catre unitatea centrala care va declansa automat alarma. Sistemul mai include 2 telecomenzi folosite pentru controlul alarmei.

Sirena inclusa in kit este de interior si este suficient de puternica pentru a atrage atentia vecinilor sau persoanelor care se afla in apropierea locuintei dvs. Kitul contine un minim de echipamente care poate fi in cele mai multe cazuri suficiente pentru spatiul destinat monitorizarii. Astfel sistemul suporta inrolarea a maximum 97 de senzori wireless, avand in acest fel libera alegere de a selecta senzorii care se incadreaza cel mai bine in spatiul in care montati sistemul de alarma: de pilda puteti opta pentru senzori de miscare, senzori de usa, de fum, de gaz, de temperatura, precum si sirene aditionale sau tastatura wireless suplimentara.

Alarma wireless WOLF-GUARD YL-007K5 contine:

unitatea centrala x 1

alimentator x 1

telecomenzi x 2

senzor de miscare x 1

senzor de usa x 1

manual

Magazinul online 1CCTV.ro este sursa de incredere pentru achizitia oricarui sistem de alarma dorit.

Vezi produsul

Summary
Review Date
Reviewed Item
ALARMA WIRELESS WOLF-GUARD YL-007K5
Author Rating
51star1star1star1star1star
Share this Post