ALARMA WIRELESS WOLF-GUARD YL-007M2F GSM

ALARMA WIRELESS WOLF-GUARD YL-007M2F GSM

Comparativ cu centralele traditionale, cablate, care necesita firme specializate in instalarea sistemelor de alarma, modelul YL-007M2F este o alarma wireless eleganta extrem de eficienta ce se poate intrebuinta foarte usor. Usor de instalat si de configurat, aveti nevoie doar de o cartela SIM, dupa care o veti putea porni fie prin  SMS, fie prin comanda din aplicatia dedicata telefonului mobil. Nu uitati, alarma wireless WOLF-GUARD YL-007M2F GSM memoreaza 6 numere de telefon si poate trimite SMS pe 2 numere la care raporteaza evenimentele inregistrate.

Alarma antiefractie are un pret accesibil si componente importante precum o unitate centrala, un alimentator, doua telecomenzi, un senzor de miscare, un senzor magnetic si un manual de utilizare. Unitatea centrala a alarmei wireless WOLF-GUARD YL-007M2F GSM este prevazuta cu un ecran color cu meniu in limba romana, iar sirena se instaleaza la interior. Alarma casa memoreaza un numar de 30 de inregistrari si cuprinde 99 de zone wireless. Fiecare zona suporta armare in timp real, intarziata, continua 24h sau oprita.

Cumparand alarme wireless produse de Wolf-Guard puteti extinde sistemul adaugand senzori wireless aditionali. De asemenea permite control de la distanta pentru armare, dezarmare, monitorizare si comunicare.

 

Caracteristici alarma wireless WOLF-GUARD YL-007M2F GSM:

–          ecran color cu meniu in limba romana;

–          istoric evenimente cu pana la 30 de inregistrari referitoare la armare / dezarmare / alarma;

–          suporta 99 de zone wireless, fiecare zona cu 4 variante de setare (timp real, intarziat, continuu 24h sau oprit);

–          zonele wireless de la 1 la 16 si toate zonele cablate suporta text SMS predefinit;

–          suporta 3 grupuri de armare / dezarmare programata;

–          suporta 3 grupuri de reamintire a programarii;

–          poate apela pana la 6 numere de telefon si poate trimite SMS pe 2 numere la declansarea alarmei;

–          inregistrare mesaj vocal de 10 secunde;

–          control de la distanta pentru armare, dezarmare, monitorizare si comunicare;

–          inrolare senzori wireless: operatiune usoara de adaugare a accesoriilor wireless suplimentare;

–          suporta 2 zone cablate si o iesire releu

 

Parametri tehnici:

Tensiune intrare: DC 12V/1.2A

Consum stand-by: 80mA

Frecventa GSM 850/ 900/1800/1900MHz

Receiving code: ASK

Frecventa: 315/433MHZ

Distanta wireless: 80 m

Senzori wireless: maximum 99

Senzori cablati: maximum 4 (incorporat PIR si tamper)

Temperatura de operare: 0℃~+ 40 ℃

Umiditate ≤ 90% rh

 

Va asigura protectia de care aveti nevoie atat pentru familia, cat si pentru proprietatea si bunurile dvs. Wolf-Guard este un producator de alarme wireless pentru locuinta cu notorietate in Europa, prin calitatea produselor oferite, prin fiabilitate, dar si prin pretul accesibil. Modelul prezentat beneficiaza de apelator GSM, astfel este necesar sa introduceti o cartela telefonica pe abonament sau pre-paid in unitatea centrala. Cu ajutorul meniul in limba romana veti putea controla si configura alarma conform propriilor cerinte. 

Senzorul wireless

Este inclus in pachet si poate fi folosit pentru supravegherea unui incaperi de dimensiuni medii, acesta avand un unghi de deschidere larg, de circa 110 grade. Este indicat ca senzorul wireless sa fie montat ferit de bataia directa a razelor solare sau de surse de caldura/vant directe pentru a evita producerea de alarme false.

Senzorul de usa inclus in kit poate fi folosit atat la usa, cat si la geam, acesta fiind format din 2 elemente, una care se monteaza pe tocul usii si una care se monteaza direct pe usa. In momentul in care usa/geamul se deschide, prin decuplarea celor doua elemente, senzorul va transmite semnal catre unitatea centrala care va declansa automat alarma. Alarma wireless WOLF-GUARD YL-007M2F GSM mai include 2 telecomenzi folosite pentru controlul alarmei.

Sirena inclusa in kit este de interior si este suficient de puternica pentru a atrage atentia vecinilor sau persoanelor care se afla in apropierea locuintei dvs. Kitul contine un minim de echipamente care poate fi in cele mai multe cazuri suficiente pentru spatiul destinat monitorizarii. Astfel sistemul suporta inrolarea a maximum 99 de senzori wireless, avand in acest fel libera alegere de a selecta senzorii care se incadreaza cel mai bine in spatiul in care montati sistemul de alarma: de pilda puteti opta pentru senzori de miscare, senzori de usa, de fum, de gaz, de temperatura, precum si sirene aditionale sau tastatura wireless suplimentara.

Kitul contine:

unitate centrala x 1

alimentator x 1

telecomenzi x 2

senzor de miscare x 1

senzor magnetic x 1

manual

Magazinul online 1CCTV.ro este sursa de incredere pentru achizitia oricarui sistem de alarma dorit.

Vezi produsul

Summary
Review Date
Reviewed Item
ALARMA WIRELESS WOLF-GUARD YL-007M2F GSM
Author Rating
51star1star1star1star1star
Share this Post