ALARMA WIRELESS SMANOS G310 BLUETOOTH

ALARMA WIRELESS SMANOS G310 BLUETOOTH

 

Alarma wireless Smanos G310 Bluetooth este un kit format din mai multe produse care lucreaza impreuna si ofera tuturor locuintelor si spatiilor de birou protectie sporita prin performanta si fiabilitatea sa. Aceste componente constau intr-o unitate centrala cu baterie si sirena, doua telecomenzi, un contact magnetic de usa sau geam un senzor PIR de miscare, o sirena de interior si un alimentator cu autonomie mare. 

Alarma wireless Smanos G310 Bluetooth este un sistem antiefractie complet si complex intrucat include ceas si radio si in acelasi timp are incorporat Bluetooth cu ajutorul caruia veti putea asculta melodiile preferate din telefonul mobil. Tot ce aveti de facut este sa introduceti o cartela SIM cu credit alarmei wireless Smanos G310 Bluetooth si veti beneficia de control total asupra intregului sistem prin SMS sau prin comenzile lansate din aplicatia de mobil.    

 

Casa dulce casa

Indiferent de locul in care v-ati afla, atata timp cat aveti acces la smartphone, aveti acces si la controlul sistemului Smanos G130, preluand in propriile maini chestiunile legate de securitatea locuintei. Veti putea face acest lucru prin mesaje sau comenzi din aplicatie.

 

G130 este mai mult decat un sistem de alarma pentru locuinta dvs., este un sistem de alarma cu Bluetooth incorporat. Din perspectiva sistemului de alarma, panoul de control constituie atat inima, cat si creierul intregului sistem, insemnand primirea si procesarea semnalelor de la accesoriile conectate. Setarile pot fi realizate atat prin SMS, cat si prin aplicatie. Cand este declansata alarma, sirenele imperecheate la sistem vor incepe sa sune, iar unitatea centrala va trimite SMS sau va apela numerele de telefon stocate, prin reteaua GSM. Utilizatorul poate monitoriza sau dezarma sistemul printr-un SMS, prin apel telefonic sau din aplicatie. Ca speaker Bluetooth, puteti asculta muzica, selecta posturile de radio, seta alarma de desteptare sau sa initiati apeluri prin conexiunea Bluetooth.

 

Siguranta si rasfat

Smanos G130 are incorporat difuzor Bluetooth cu stereo Hi-Fi, imbinand simultan atat siguranta, cat si relaxarea. Activati functia de Bluetooth in telefon, relaxati-va si bucurati-va de melodiile preferate.

 

Desteptarea!

Modelul de alarma este totodata si un radio cu ceas si alarma. Puteti folosi echipamentul ca ceas desteptator sau puteti opta pentru a va trezi postul radio prestabilit.

Inca o zi de ieri

Aveti o muzica preferata? Exista numeroase posturi radio care traiesc prin muzica oferita, iar sistemul G130 este calea perfecta catre acel univers aproape pierdut.

Specificatii tehnice alarma wireless Smanos G310 Bluetooth:

Design modern si elegant

2 in 1: sistem de alarma + difuzor Bluetooth pentru a va bucura atat de siguranta, cat si de relaxare

Alimentare: DC 5V 2A

Frecventa GSM: 850/900/1800/1900 MHz

Putere iesire maxima:3W (un difuzor)

Diametru interfata AUX: 3.5mm

Versiune Bluetooth: 3.0+EDR

Consum in stand-by: ≤55mA

Consum in modul alarma: ≤170mA

Incorporata baterie de back-up: baterie cu litiu reincarcabila 18650 3.7V 1200mAh

Accesorii wireless suportate: 10 telecomenzi si 50 senzori wireless

Stocheaza pana la 5 numere de telefon

Armarea si dezarmarea se face prin SMS sau apel direct

Intarziere la armare si dezarmare pentru a avea timp sa parasiti locuinta

Alerta prin SMS la intreruperea energiei electrice, la revenirea curentului si in caz de baterie descarcata

Frecventa radio:868MHz (±75KHz)

Material carcasa:ABS Plastic

Conditii de operare: Temperatura -10°C ~ +55°C / Umiditate relativa: ≤80% (fara condensare)

Dimensiuni (L×W×H):164x140x57mm

Pachetul include:

Unitatea centrala (cu baterie si sirena) x 1

Telecomanda x 2

Contact magnetic de usa/geam x 1

Senzor PIR de miscare x 1

Sirena de interior x 1

Alimentator x 1

Magazinul online 1CCTV.ro este sursa de incredere pentru achizitia oricarui sistem de alarma dorit.

Vezi produsul

Summary
Review Date
Reviewed Item
ALARMA WIRELESS SMANOS G310 BLUETOOTH
Author Rating
51star1star1star1star1star
Share this Post