ALARMA WIRELESS NEO COOLCAM NVR

ALARMA WIRELESS NEO COOLCAM NAS-AC01DT NVR 8 CANALE

Modelul  este produs de Neo Coolcam si reprezinta o de unitate alarma wireless si NVR cu 8 canale in acelasi timp. Are o rezolutie de 1MP – 720p si utilizeaza tehnologia wireless. Aceasta unitate de inregistrare suporta conectarea a opt camere IP produse de Neo Coolcam. Mai mult decat atat, suporta pana la 52 accesorii wireless Neo Coolcam.

Alarma wireless Neo Coolcam NAS-AC01DT NVR 8 canale accepta doua sirene wireless, zece senzori de miscare wireless, zece senzori de fum wireless, zece senzori magnetici wireless, zece telecomenzi si zece prize telecomandate. Adaugand aceste accesorii Nvr-ului puteti proteja atent iecare perimetru al casei.

In momentul in care se inregistreaza evenimente, alarmele wireless Neo Coolcam NAS-AC01DT NVR 8 canale trimit notificari in timp real prin intemediul aplicatiei pentru telefonul mobil cu iOS si Android. Mai mult decat atat, accepta un har disk cu o memorie de maximum 2 TB. Mai specificam ca foloseste srecventa radio 868.4MHz pe o distanta de 50 de metri in exterior si 30 de metri in interior. Achizitionati chiar acum aceasta solutie de supraveghere la un pret mai mult decat accesibil si va protejati familia si bunurile.

 

 

Functiile principale alarma wireless Neo Coolcam NAS-AC01DT NVR 8 canale:

– functie de alarma cu notificare prin intermediul aplicatiei pentru telefonul mobil

– NVR 8 canale

– suporta HDD de maxim 2 TB 2.5″

– Include port RJ-45, port 1080P

– Frecventa radio: 868.4 MHz pe o distanta de 50 de metri in exterior si 30 de metri in interior

– Aplicatie pentru iOS si Android

Magazinul online 1CCTV.ro este sursa de incredere pentru achizitia oricarui sistem de alarma dorit.

Vezi produsul

Summary
Review Date
Reviewed Item
ALARMA WIRELESS NEO COOLCAM NAS-AC01DT NVR 8 CANALE
Author Rating
51star1star1star1star1star
Share this Post