ALARMA WIRELESS NEO COOLCAM IHOME KIT

ALARMA WIRELESS NEO COOLCAM IHOME KIT

Sistemul de alarma wireless Neo Coolcam este un kit format dintr-o unitate centrala, o camera IP, un senzor de fum, un contact magnetic, un senzor PIR , o telecomanda, o sirena si o priza WiFi. Aceste componente lucreaza impreuna pentru a spori gradul de securitate. in cazul in care au loc intruziuni, va vor anunta in timp real.

Alarmele wireless Neo Coolcam IHome KIT, se instaleaza rapid deoarece nu necesita cablare si trimit alerte direct pe telefonul mobil prin intermediul aplicatiei dedicate si usor de operat. In plus, va va informeaza de indata cu privire la senzorul care a declansat alerta.

Alarma wireless Neo Coolcam IHome KIT contine dispozitivele inteligente interconectate care au rolul de a va aduce elementul de securitate a locuintei extrem de necesar in ziua de azi. Toti senzorii inclusi in kit functioneaza impreuna cu unitatea centrala.

Sunt necesari doar 3 pasi pentru a va crea o viata inteligenta: aplicatia de mobil impreuna cu unitatea centrala si senzorii aditionali.

Ce este unitatea de alarma inteligenta?

Nucleul kitului de alarma care integreaza informatia automat si realizeaza legatura dintre aplicatia de mobil si senzorii aditionali. Unitatea de alarma este partea esentiala din kitul prezentat. Senzorii nu pot functiona independent.

 

Control din aplicatie si siguranta locuintei

Prin interconectarea accesoriilor aditionale obtineti nu doar o securitate sporita a locuintei, dar si monitorizarea persoanelor dragi. In plus, obtineti supravegherea de la distanta si controlul unor automatizari.

Senzorii inclusi in kit sunt wireless, pentru a va usura instalarea sistemului si pozitionarea lor in locurile pe care le doriti supervizate. Senzorul de miscare are rolul de a detecta miscarea in incaparea in care este amplasat. O data activat acest senzor, va alerta unitatea centrala. Aceasta transmite notificare pe telefonul dvs. mobil pentru a va informa cu privire la declansarea respectivului senzor. Senzorul PIR are un unghi de circa 70 de grade, o forma sferica care permite montarea in orice parte a incaperii, fara a atrage atentia.

Contactul magnetic este folosit pentru usa sau geam, fiind alcatuit din 2 elemente. Una din ele se monteaza pe tocul usii, iar cealalta direct pe usa. In momentul in care usa se deschide, cele doua elemente de despart si transmit alerta catre unitatea centrala. Sunteti informat imediat pe telefonul mobil despre declansarea senzorului.

Senzorul de fum va alerteaza la detectia fumului, putand fi instalat la bucatarie sau in orice alta incapere. Alertele sunt transmise pe telefonul mobil, iar dvs. veti sti de indata senzorul care a declansat alerta.

Sirena wireless este foarte importanta in sistemul de alarma, ea fiind cea care are rolul de a descuraja orice tentativa a hotilor de a patrunde in locuinta. 

Telecomanda inclusa in kit poate fi folosita pentru persoanele in varsta ca buton de panica. Ea poate fi folosita si pentru armarea si dezarmarea sistemului de alarma.

Unitatea centrala indeplineste doua functii, ea fiind atat centrul sistemului de alarma fara de care senzorii aditionali nu ar putea functiona, dar are rolul si unui NVR care suporta pana la 8 camere Neo Coolcam.

 

Alarma wireless Neo Coolcam IHome KIT contine:

1 x Unitate centrala

1 x Camera IP

1 x Senzor de fum

1 x Contact magnetic

1 x Senzor PIR 

1 x Telecomanda

1 x Sirena

1 x Priza WiFi

Magazinul online 1CCTV.ro este sursa de incredere pentru achizitia oricarui sistem de alarma dorit.

Vezi produsul

Summary
Review Date
Reviewed Item
ALARMA WIRELESS NEO COOLCAM IHOME KIT
Author Rating
51star1star1star1star1star
Share this Post