ALARMA WIRELESS CHUANGO G5 GSM SMS RFID

ALARMA WIRELESS CHUANGO G5 GSM SMS RFID

Adaugati un plus de securitate propriei locuinte instaland alarme wireless de calitate recunoscuta international, produse de Chuango. Modelul G5 are avantajul de a fi controlat direct din aplicatia pentru Android sau Apple, si are o viteza de reactie notabila datorita comunicatorului GSM. Acest sistem de alarma cuprinde un panou central cu baterie de back-up si sirena incluse, doua contacte magnetice wireless de usa sau geam, un senzor PIR de miscare, doua elecomenzi si doua tag-uri RFID.

Alarma wireless CHUANGO G5 GSM SMS RFID mai include un alimentator cu autonomie mare. Puteti extinde acest sistem alarma prin adaugarea a 50 de senzori wireless diferiti, 50 de taguri RFID si 10 telecomenzi. Mai mentionam ca suporta inchidere usa si permite inregistrarea unui mesaj vocal. De asemenea, alarma antiefractie Wolf-Guard memoreaza 5 numere de telefon si permite alocarea unui numar pentru apelare rapida.

Modelul de alarma wireless G5 oferit de Chuango a obtinut Premiul pentru cel mai bun sistem de alarma din cadrul targului de securitate IFSEC & FIREX din anul 2013, fiind considerat un prototip al designului de inalta clasa si al puterii de functionare. Fiind premiat ca Produsul Anului in categoria sistemelor de alarma, sistemul se poate mandri cu o tastatura tactila eficienta, cu un aspect placut si usor de operat. Tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti o cartela SIM functionala, cu credit, alarmei wireless CHUANGO G5 GSM SMS RFID iar in momentul in care sistemul detecteaza orice tip de intruziune, va va notifica printr-un apel sau printr-un text SMS si sirena se va declansa si va suna suficient de puternic pentru a atrage atentia trecatorilor sau a vecinilor.   

Alarma wireless CHUANGO G5 GSM SMS RFID

Modelul de alarma wireless oferit de Chuango va ofera certitudinea ca veti fi informat despre incidente de tin de scurgeri de gaz, geam spart, detectie de fum, detectie de miscare in modul armat, usa deschisa etc. Butonul de panica de pe telecomanda transforma sistemul de alarma intr-unul de urgenta in cazul in care o persoana aflata in incapere se afla in suferinta sau se produce o alarma de panica. Sistemul va informeaza imediat printr-un apel telephonic si SMS despre orice eveniment petrecut in locuinta.

Mai mult decat atat Alarma wireless CHUANGO G5 GSM SMS RFID  permite lasarea unui mesaj pe care il rostiti direct in sistem sau prin telefon. Cercul albastru va incepe sa licare si daca il veti apasa veti asculta mesajul. Tagurile pot fi alocate persoanelor din familie si pot dezarma sistemul prin apropierea tagului de cercul albastru. Persoana cu drept de administrator al sistemului va fi informata prin SMS. Tagurile RFID pot fi denumite, astfel veti stii exact cine intra in casa.

Alarma wireless CHUANGO G5 GSM SMS RFID

Din numarul total de 50 de senzori wireless se pot fi inrolati in unitate, 10 senzori pot fi denumiti. In cazul unei alarme veti fi informat prin SMS asupra numelui senzorului care a fost declansat. Sistemul are incorporata baterie de back-up pentru situatiile cand se intrerupe curentul electric, iar unitatea v ava notifica asupra acestor situatii prin SMS. Sistemul beneficiaza de functia de armare intarziata, pentru a avea timpul necesar parasirii locuintei din momentul in care armati locuinta. De asemenea, sistemul suporta pe langa armarea totala si armarea partiala ca atunci cand va aflati in incinta locuintei sa puteti arma zonele periferice ale casei.

 

Design deosebit

Finisaj negru lucios

Usor si intuitiv de operat

 

Protectie garantata!

Pentru cei mici sau pentru persoanele in varsta din familie este suficient sa le oferiti un tag de proximitate pentru a putea dezarma sistemului fara niciun risc si cu un minim de efort.

 

Fiti la curent cu tot ce se intampla!

Puteti denumi toate tagurile RFID si zonele de detectie pentru identificare simpla. Ori de cate ori sistemul este dezarmat din tag veti fi notificat printr-un SMS despre persoana si locatie.

 

Telefonul de acasa

Utilizand o cartela SIM, sistemul de alarma wireless G5 poate fi folosit ca un telefon si se pot fi initiate apeluri direct din unitatea centrala. Totodata este disponibila si apelarea rapida dintr-un singur buton.

Protectie nelimitata

Descarcati aplicatia din App Store sau Google Play si veti obtine control asupra intregului sistem de alarma de la distanta din doar cateva taste. Intuitiva in design si operabilitate, aplicatia dedicata acestui sistem suporta monitorizarea mai multor sisteme.

 

Specificatii alarma wireless CHUANGO G5 GSM SMS RFID:

Model: CG-G5

Tensiune: Intrare: AC 110-240V, 50-60Hz / Iesire: DC 12V 500mA

Frecventa GSM: 850/900/1800/1900MHz

Consum stand-by: 110mA

Consum in modul alarma: 340mA

Baterie interna de back-up: 2 buc. 3.7V 800mAh baterie litiu (BL-5B)

Volum sirena interna: 95dB

Accesorii wireless suportate: 10 telecomenzi si 50 de senzori wireless

Frecventa radio: 315MHz sau 433MHz (±75KHz) 

Material: plastic ABS

Conditii de operare: temperatura: -10ºC~+55ºC / umiditate relativa: ≤ 80% (fara condensare)

Dimensiuni centrala: 185 × 130 × 27mm

 

Caracteristici de baza alarma wireless CHUANGO G5 GSM SMS RFID:

– Comunicator GSM pentru operare usoara

– Suporta maxim 50 de senzori wireless, 50 de taguri RFID si 10 telecomenzi

– Poate stoca 5 numere de telefon si permite alocarea unui numar pentru apelare rapida

– Suporta inchidere usa

– Inregistrare mesaj vocal

– Armare si dezarmare prin SMS sau apel telephonic

– Comunicare bidirectionala

– Incorporata sirena si baterie litiu de back-up

– Alerte SMS la intreruperea alimentarii cu electricitate, la revenirea curentului electric si in momentul in care bacteria trebuie schimbata

– Permite carduri, taguri RFID, precum si alte transpondere pasive de 125kHz

– Frecventa GSM: 850/900/1800/1900MHz

– Protectie tamper

 

Alarma wireless CHUANGO G5 GSM SMS RFID contine:

Unitatea centrala G5 (cu baterie de back-up si sirena incluse) x 1

Contact magnetic wireless de usa/geam x 2

Senzor PIR de miscare x 1

Telecomanda x 2

Tag RFID x 2

Alimentator x 1

Magazinul online 1CCTV.ro este sursa de incredere pentru achizitia oricarui sistem de alarma dorit.

Vezi produsul

Summary
Review Date
Reviewed Item
ALARMA WIRELESS CHUANGO G5 GSM SMS RFID
Author Rating
51star1star1star1star1star
Share this Post