ALARMA WIRELESS CHUANGO G3 GSM SMS

ALARMA WIRELESS CHUANGO G3 GSM SMS

Un sistem alarma produs de Chuango este recomandat sa se regasesca in toate locuintele, in secial acolo unde exista copii si persoane in varsta. Performanta lor, fiabilitatea si durata de viata lunga va multumi toti utilizatorii. Prototipul G3 este un asemenea sistem de alarma care va satisface toate exigentele

Alarma wireless CHUANGO G3 GSM SMS beneficiaza de tehnologie wireless, deci instalarea se va face usor, fara deranj si costuri de cablare. Acest sistem alarma wireless cuprinde o unitatea centrala cu sirena si baterie de back-up, un contact magnetic de usa sau geam, un senzor PIR de miscare, doua telecomenzi si un alimentator. Toate acestea lucreaza impreuna si elimina potentialii infractori trimitand alerte in timp real.

Daca doriti sa va extindeti puteti, prin adaugarea a 10 telecomenzi si 50 de senzori wireless. Mai precizam ca armarea si dezarmarea se pot realiza atat prin SMS cat si prin apel direct deoarece memoreaza pana la 5 numere de telefon. Alarmele wireless CHUANGO G3 GSM SMS trimit alerta SMS la intreruperea si revenirea curentului electric, la descarcarea baterie

Modelul Chuango G3 este tot ce aveti nevoie pentru a ve mentine casa in siguranta. Veti putea monitoriza din smartphone si controla prin SMS sau prin aplicatiile gratuite.

Prin intermediul modelului de alarma wireless Chuango G3 veti fi informat permanent asupra oricaror evenimente petrecute in locuinta dvs. indiferent ca este vorba despre scurgeri de gaze, fum, geam spart, miscare neautorizata, usa deschisa etc. Acest sistem complet va transmite instant SMS, iar in acelasi timp va va si apela. In App Store si Google Play veti gasi aplicatiile dedicate pentru a le descarca gratuit.

Se pot inrola pana la 50 de senzori wireless, iar 10 din acestia pot fi denumiti. In cazul producerii unei intruziuni veti fi notificat prin SMS cu numele senzorului declansat. Protectia perimetrala este un aspect deosebit de important pentru fiecare dintre noi, astfel ca atunci cand va aflati acasa si doriti sa va asigurati ca nu se poate intampla niciun incident nefericit, aveti posibilitatea de a arma partial casa, in special zonele periferice unde nu aveti control permanent.

 

Mereu in garda!
Spre deosebire de centralele traditionale ce necesita firme specializate in instalarea sistemelor de alarma, modelul G3 este un sistem de alarma elegant extrem de puternic ce se poate intrebuinta foarte usor. Aveti nevoie doar de o cartela SIM, dupa care il veti putea porni fie prin  SMS, fie prin comanda din aplicatia de mobil.

 

Casa protejata

Design simplist

Libertate de relaxare

Protectie maxima ascunsa

 

Cartela SIM necesara

Introduceti cartela SIM cu credit inclus in sistemul G3, descarcati aplicatia din App Store sau Google Play si beneficiati instant de control total de la distanta asupra intregului sistem, doar prin apasarea unor taste ca mesaj sau comanda lansata de aplicatie. Aplicatia are o interfata intuitive si poate opera si monitoriza cu usurinta mai multe sisteme.

 

Intrare si iesire sigura

Indiferent de dimensiunea proprietatii veti avea la dispozitie varianta de a fixa timpii de armare si dezarmare, fara a fi necesar sa apelati la telecomanda.

Tare si clar

Indiferent unde v-ati afla la un moment dat, veti putea asculta ce se intampla in locuinta dvs.

 

Alerte in timp real

Modelul Chuango G3 permite stocarea a pana la 5 numere de telefon. Cand sistemul de alarma este declansat, veti primi un apel si un SMS. Veti fi instiintat si asupra situatiilor in care se intrerupe alimentarea cu energie electrica sau cand bateria este descarcata.

 

Specificatii alarma wireless CHUANGO G3 GSM SMS:

Tensiune: Intrare: AC 110-240V, 50-60Hz  / Iesire: DC 12V 500mA

Frecventa GSM: 850/900/1800/1900MHz 

Consum in stand-by: ≤80mA

Consum in modul de alarma: ≤170mA

Baterie interna de back-up: 7.4V 500mAh baterie reincarcabila

Volum sirena interna: 100dB

Accesorii wireless suportate: 10 telecomenzi si 50 de senzori wireless

Frecventa radio: 315MHz or 433MHz (±75KHz)

Material carcasa: ABS plastic

Conditii de operare: temperatura: -10ºC~+55ºC  / umiditate relativa: ≤ 80% (fara condensare)

Dimensiuni unitate 126 × 36 × 130mm (L x W x H)

 

Caracteristici principale:

–        Comunicator GSM, operare simpla

–        ARM + Aurora CPU

–        Suporta 50 de senzori wireless

–        Stocheaza maxim  5 numere de telefon

–        Incorporata sirena puternica de 110dB si antenna GSM

–        Armare si dezarmare prin SMS sau apel direct

–        Monitorizare de la distanta prin telefon

–        Volum sirena ajustabil

–        Intarziere armare / dezarmare

–        Alerta SMS la intreruperea si revenirea curentului electric, la descarcarea baterie

–        Frecventa: 850/900/1800/1900MHz

 

Alarma wireless CHUANGO G3 GSM SMS contine:

Unitatea centrala G3 (cu sirena si baterie de back-up) x 1

Contact magnetic de usa / geam x 1

Senzor PIR de miscare x 1

Telecomanda x 2

Alimentator x 1

Magazinul online 1CCTV.ro este sursa de incredere pentru achizitia oricarui sistem de alarma dorit.

Vezi produsul

Summary
Review Date
Reviewed Item
ALARMA WIRELESS CHUANGO G3 GSM SMS
Author Rating
51star1star1star1star1star
Share this Post